|
|
|
|
#1 |
|
Designer - Emeryt ۩
Stary karton Wizjoner Wiek: 26
Miasto: Opole
1 098 3 514 razy
|
Hotel Safari
Wklepałam wszystkie dodatki które posiadam, ale jestem przekonana, że w większości są niepotrzebne. Lot: 2x3 Tested: Yes Hotel Safari zaprasza wszystkich podróżnych szukających wrażeń, niezapomnianych widoków oraz odpoczynku. ![]() ![]() ![]() Wejścia chroni posąg bożka "Żirafino", opiekuna wszystkiego, co łaciate. ![]() ![]() Wnętrza utrzymane są w simfrykańskim stylu, co ma na celu uatrakcyjnienie pobytu w naszym hotelu. Obiecujemy, że każdy gość będzie się u nas czuł jak rodowy członek typowego plemienia Simfryki. ![]() ![]() Hotel oferuje zakwaterowanie w dwóch luksusowych apartamentach z pełnym wyposażeniem (łazienka z natryskiem i toaletą; telewizorem, balkonem widokowym). Cennik: 974$ / noc 818$ / noc Apartament nr 1 2+1. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apartament nr 2 z widokiem na dżunglę, dwuosobowy. ![]() ![]() ![]() Hotel zapewnia również regionalne wyżywienie dostarczane wprost do łóżka podróżnych lub też serwowane w luksusowej Restauracji "Żyrafy nie wszamamy" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla szukających odpoczynku i relaksu zapraszamy do przyhotelowego Spa: ![]() ![]() ![]() Hotel oferuje również inne atrakcje: spacer "z dreszczykiem", wędkowanie "po piranie", grill o zachodzie słońca, możliwość zakupienia pamiątek. ![]() ![]() ![]() ![]() Szukającym mocniejszych wrażeń proponujemy skorzystanie z oferty przewodnika. Na pewno zabierze Was na niezapomnianą wyprawę! ![]() Życzymy udanych wakacji! Included: Walls & Floors Siding-dark wood 5 by corvidophile2 Deski Podłogowe Kurna Chata by Margierytka Wesoła Wioseczka by Margierytka Drewno tasmańskie by konwallia Safari by konwallia Terrains terrain Grass by galilea terra Nova by Margierytka Kolejne zapaprane piaseczkiem kamloty by Margierytka Trawka nr 6 by Margierytka Recolors: Żyrafa by konwallia * * * Stres działa na mnie chyba mobilizująco. Jak szybko hotel utraciłam, tak szybko udało mi się go zrekonstruować. Wyszło prawie identycznie. Całość sprawuje się całkiem sympatycznie. Przesiedziałam w hotelu sporo czasu. Polubiłam nawet simową rodzinę Podróżników. To ona oprowadziła Was po całości. Gdzies tam obiło mi się o uszy, że miało nie być Podróży? Nie zastosowałam się do tego, gdyż podróże kocham i po to je kupiłam, aby móc z nich korzystać. Hotel jest robiony typowo pod moje simy, nie mogłam więc z tego rozszerzenia zrezygnować. Mam nadzieję, że mimo wszystko hotel przypadnie Wam do gustu. Łudzę się również, że bardzo od tropików nie odbiega... Hawaje jakoś mi się przejadły. Chciałam zrobić coś nowego. ![]()
if you can imagine it, you can create it. if you can dream it, you can become it Ostatnio edytowane przez konwallia : 17.05.2008 o 17:01. |
|
|